BOKA DITT BOENDE


Våra rum är från 35-45 m2 stora och har två enkelsängar. I rummen finns det toalett med dush samt en liten pentry för att koka eller värma din mat. När du bor hos oss ingår en härlig frukostbuffé och tillgång till kaffe och fika under kvällstid. 

Önskar ni att laga egen mat under er vistelse så har vi ett gemensamt kök på våning två. 

 
 
 
 
 
 
 

VANLIGA FRÅGOR

1. När kan vi checka in?


Incheckning är från kl 14.00 men är ditt rum klart för incheck tidigare så kan man naturligtvis checka in innan.2. Har ni personal dygnet runt?


Vi har endast personal på förmiddagrna under frukost och städning men ni kan naturligtvis kontakt oss på telefon under alla timmar på dygnet. 3. Jag behöver checka in sent på kvällen går det?


Ja du kan checka in vilken tid på dygnet som helst om din bokning är bekräftad. När ni bokar rum hos oss och har betalat er vistelse så kommer ni att få koder skickade på sms/e-post till dörren för att komma in på hotellet. När ni har kommit in så använder ni er personliga kod för att få tag på nyckeln i nyckleskåpet. Oroa dig inte! Allt är väldigt enkelt och smidigt. 4 Vi har bil med oss, finns det parkering?


Hos oss har ni alltid fri parkering och vi har plats för små som stora bilar. 


5 Vi har djur med oss, är det ok?


Om du har djur med dig skall detta meddelas vid bokningen eller kontakta oss för att se ifall rummet är tillgänglig. Djur rum kostar 250 kronor extra.